Privatumo politika

BALTAS DAŽNIS

Privatumo politika

Paskutinį kartą atnaujinta: 2024-07-14

Sveiki atvykę į Baltą Dažnį, pasiekiamą adresu www.baltasdaznis.lt.

Šioje privatumo politikoje aprašoma mūsų svetainės privatumo politika ir procedūros, susijusios su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir atskleidimu, kai naudojatės Svetaine, taip pat informuojama apie Jūsų privatumo teises ir tai, kaip Jus gina įstatymai. Jūsų Asmens duomenis naudojame tik Svetainės Paslaugai teikti ir tobulinti. Naudodamiesi Svetaine sutinkate, kad informacija būtų renkama ir naudojama pagal šią privatumo politiką.

Įvadas
Paskyra – tai unikali paskyra, sukurta Jums, kad galėtumėte naudotis mūsų Svetaine ar jos dalimis.
Susijęs subjektas – subjektas, kuris kontroliuoja šalį, yra jos kontroliuojamas arba yra bendrai kontroliuojamas su šalimi, kur kontrolė reiškia, kad jam priklauso 50 % ar daugiau akcijų, nuosavybės dalių ar kitų vertybinių popierių, suteikiančių teisę balsuoti renkant direktorių ar kitus valdymo organus.
Bendrovė (šioje Sutartyje vadinama Bendrove, Mes, Mes arba Mūsų) reiškia Baltą Dažnį, Siesarties g. 16, Juočių k., LT-33200 Molėtų r.
Slapukai – tai maži failai, kuriuos svetainė įrašo į Jūsų kompiuterį, mobilųjį įrenginį ar bet kurį kitą įrenginį, ir kuriuose, be daugelio kitų paskirčių, pateikiama informacija apie Jūsų naršymo toje svetainėje istoriją.
Šalis – reiškia Lietuvą.
Įrenginys – tai bet koks įrenginys, kuriuo galima naudotis Paslauga, pavyzdžiui, kompiuteris, mobilusis telefonas arba skaitmeninė planšetė.
Asmens duomenys – tai bet kokia informacija, susijusi su identifikuotu arba identifikuojamu asmeniu.
Paslauga – reiškia Svetainę arba joje pateikiamą paslaugą.
Paslaugų teikėjas – tai bet kuris fizinis ar juridinis asmuo, kuris tvarko duomenis Bendrovės vardu. Tai apima ir trečiųjų šalių įmones ar asmenis, kuriuos Bendrovė samdo tam, kad palengvintų Paslaugos teikimą, teiktų Paslaugą Bendrovės vardu, teiktų su Paslauga susijusias paslaugas arba padėtų Bendrovei analizuoti, kaip naudojama Paslauga.
Trečiosios šalies socialinės medijos paslauga – tai bet kuri svetainė ar socialinio tinklo svetainė, per kurią Vartotojas gali prisijungti arba susikurti paskyrą, kad galėtų naudotis Paslauga.
Naudojimo duomenys – tai automatiškai renkami duomenys, kurie gaunami naudojantis Paslauga arba iš pačios Paslaugos infrastruktūros (pvz., apsilankymo puslapyje trukmė).

Interneto svetainėje pateikiama nuoroda į Baltą Dažnį, pasiekiama iš www.baltasdaznis.lt.
Jūs – tai asmuo, kuris naudojasi Svetaine, Paslauga arba įmonė, arba kitas juridinis asmuo, kurio vardu toks asmuo naudojasi Paslauga arba Svetaine.
Ši privatumo politika buvo sukurta naudojantis privatumo politikos generatoriumi.

Jūsų asmeninių duomenų rinkimas ir naudojimas
Renkamų duomenų tipai
Asmens duomenys
Naudojantis mūsų Svetaine, galime paprašyti jūsų pateikti mums tam tikrą asmeninę informaciją, kuri gali būti naudojama susisiekti su jumis arba nustatyti jūsų tapatybę. Asmenį identifikuojanti informacija, kurią mes galime rinkti, apima, bet neapsiriboja: El. pašto adresas, Vardas ir pavardė, Telefono numeris, Adresas, pašto kodas, miestas.

Svetainės naudojimo duomenys
Naudojimo duomenys renkami automatiškai, kai naudojatės Svetaine, įskaitant informaciją, kurią jūsų naršyklė siunčia kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų Svetainėje arba kai Svetainę pasiekiate mobiliuoju įrenginiu arba per jį. Naudojimo duomenys gali apimti tokią informaciją, kaip jūsų Įrenginio interneto protokolo adresas (pvz., IP adresas), naršyklės tipas, naršyklės versija, mūsų Svetainės puslapiai, kuriuose lankotės, apsilankymo laikas ir data, šiuose puslapiuose praleistas laikas, unikalūs įrenginio identifikatoriai ir kiti diagnostiniai duomenys. Kai Svetainę pasiekiate mobiliuoju įrenginiu arba per jį, mes galime automatiškai rinkti tam tikrą informaciją, įskaitant, bet neapsiribojant, jūsų naudojamo mobiliojo įrenginio tipą, jūsų mobiliojo įrenginio unikalų ID, jūsų mobiliojo įrenginio IP adresą, jūsų mobiliąją operacinę sistemą, jūsų naudojamos mobiliosios interneto naršyklės tipą, unikalius įrenginio identifikatorius ir kitus diagnostinius duomenis.

Svetainės slapukų politika
Mes naudojame slapukus ir kitas lankytojų stebėsenos technologijas, kad galėtume stebėti veiklą Mūsų Svetainėje ir saugoti tam tikrą informaciją. Naudojamos sekimo technologijos yra web-beacons, žymos ir scenarijai, skirti informacijai rinkti ir sekti bei Mūsų Svetainei tobulinti ir analizuoti. Mūsų Svetainėje naudojami slapukai yra būtent nurodyti aukščiau. Jūs galite nurodyti, kad jūsų naršyklė atsisakytų visų slapukų arba nurodyti, kada slapukas yra siunčiamas. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad kai kurie Svetainės funkcijos gali neveikti tinkamai, jei slapukai yra išjungti. Prašome pasitarti su naršyklės teikėju, kad gautumėte informaciją apie slapukų valdymą.

Kaip naudojame jūsų duomenis
Baltas Dažnis naudoja surinktus duomenis tik vidaus naudojimui. Jūsų Asmens duomenis mes naudojame, kad teiktume ir tobulintume Svetainę. Peržiūrėdami šią privatumo politiką, jūs sutinkate su šiais atnaujinimais.

Mes pasiruošę išgirsti jūsų poreikius ir juos įgyvendinti

Spauskite Noriu bendradarbiauti ir papasakokite apie savo renginį.